Bila perempuan drive......

1 Просмотры
Издатель
✋???? Ebook Yang Aku sendiri beli dan baca sebagai youtuber :

if korang suka this type of content , jangan lupa like! comment! and subscribe! jangan lupa tekan butang loceng supaya tak terlepas dengan video2 akan datang! love you guys

???????? cara BUAT DUIT paling senang if korang ada youtube channel :

and dont forget to follow me on instagram
INSTAGRAM :

=============================================

???????? Nak tau camera apa aku pakai?? ????????

???? SHOPEE :
Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) :
Mic macam MUHSIN :
Mic macam AISYAH :
Mic kepit kat baju :
Lens 11-22 mm (best for vlog) :
Lens 14-45 mm (yang aku pakai) :
Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) :
Gorilla Tripod :
Extra Battery :
SD card (64gb) :
Led stripes :
lighting : pakai matahari (free)

Kalau nak video background blur beli lens ni!
Sigma 56mm :
Sigma 30mm :
Sigma 16mm :

???? LAZADA :
Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) :
Mic macam MUHSIN :
Mic macam AISYAH :
Mic kepit kat baju :
Lens 11-22 mm (best for vlog) :
Lens 14-45 mm (yang aku pakai) :
Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) :
Gorilla Tripod :
Extra Battery :
SD card (64gb) :
Led stripes :
lighting : pakai matahari (free)

Kalau nak video background blur beli lens ni!
Sigma 56mm :
Sigma 30mm :
Sigma 16mm :

=============================================

SUBS COUNT : subs
Категория
Приключения онлайн
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика