Finalizimi i VW Golf 2 | Rubrika Restaurimi | Drive Zone

1 Просмотры
Издатель
Drive Zone 2020 – Produkt I Moments Media
Çdo të shtunë ora 17:00 në Tv Klan Kosova
Facebook -
Instagram -

Të gjithë ata që dëshirojnë të jenë pjesëmarrës me veturat e tyre në emisionin tone na shkruani në facebook dhe Instagram.
Informacion rreth restaurimit të veturave. Të gjitha veturat që restaurohen brenda emisionit Drive Zone, restaurohen gratis dhe koston e mbulon prodhuesi I emisionit ‘’Moments Media & Advertising Agency’’

Marketing - +383 (0) 49 40 30 40, +383 (0) 49 40 30 38
@
Категория
Приключения онлайн
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика